The Beach House Q by Longhi Architects

Concrete Front Staircase In Beach House Q By Longhi Architects

Located in the area which is unoccupied yet, The Beach House Q gives you different view in the spacious field facing the sea.

Right through the Horizon

As other site in the beach, the surface of the land is going downward to rear site of the house. Allows Longhi Architects to make the best of the house by giving unlimited view, directly to the horizon. The rear part of the house is featured by wide glass pane, allowing the direct view to the sea. Its location in the slope can maximize the sunlight exposure and natural air to come inside the house. It gives borderless space.

Living Inside

The Beach House Q consists of two floors. The entrance door is in the upper level, for going to the social area, the guess will be going through the stairs in the hallway. The upper level of The Beach House Q, is actually divided into two area: the entrance and the bedrooms. From the door, the hallway have two directions. One is going downstairs to the ground level, and another is a glassed pathway heading to three bedrooms, including the master’s with direct view to the sea.

Concrete Furniture  In Beach House Q By Longhi Architects

Concrete Stairs In Beach House Q By Longhi Architects

Facade Of Beach House Q By Longhi Architects

Living And Dining Room Design In Beach House Q By Longhi Architects

Living Space In Beach House Q By Longhi Architects

Gallery of The Beach House Q by Longhi Architects

Facade of Beach house Q by Longhi Architects
The outdoor pool in Beach house Q by Longhi Architects
powder room in Beach house Q by Longhi Architects
The glass infinity pool in Beach house Q by Longhi Architects
The glass dining table in Beach house Q by Longhi Architects
The concrete furniture in Beach house Q by Longhi Architects
Concrete front staircase in Beach house Q by Longhi Architects
White dining chairs in Beach house Q by Longhi Architects
Modern red sofa in Beach house Q by Longhi Architects
The dining room of Beach house Q by Longhi Architects
Living and dining room design in Beach house Q by Longhi Architects
The small glass table in the living rooom of Beach house Q by Longhi Architects
Concrete stairs in Beach house Q by Longhi Architects
Wooden flooring in the pool design Beach house Q by Longhi Architects
The red sofa with grey cushion in Beach house Q by Longhi Architects
Concrete furniture  in Beach house Q by Longhi Architects
The roortop design in Beach house Q by Longhi Architects
Sketch of Beach house Q by Longhi Architects
The front sand field in Beach house Q by Longhi Architects
Living space in Beach house Q by Longhi Architects

Spread to the world